voorleesochtenden voor jonge kinderen in nieuwleusen

  Gezelligheid staat voorop. De bibliotheek is die ochtend dan ook gewoon open om boeken te ruilen, dus hoe fijn is het om als ouder zelf boeken uit te zoeken terwijl er aan je kind wordt voorgelezen.

  Zoals u de laatste tijd heel veel hierover in de media heeft kunnen lezen, stimuleert voorlezen de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, zo blijkt uit onderzoek. Daarnaast verhoogt het de concentratie. Allemaal zaken waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Doe het dus ook thuis met uw kinderen.

  “Het is zó belangrijk dat kinderen graag gaan lezen!”, aldus de medewerkers van de Bibliotheek. “Kom in ieder geval op woensdagochtend naar de bibliotheek in Nieuwleusen.” Elke eerste woensdag van de maand is daar de Boekstartochtend (voor ouders en kinderen van 0 – 18 maanden). De insteek bij deze ochtenden is ook voorlezen, maar dan anders. Het heeft een meer ‘schools’ karakter rond thema’s.

  De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Heeft u vragen bel dan even 0529 – 432413 of 481227.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.