Home / vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

Ook nu hebben zich al veel standhouders gemeld. Zij zorgen voor een zeer grote diversiteit in aangeboden spullen. Deze bestaan vrijwel uitsluitend uit oud, gebruikte en overjarige goederen. Ook (boeren) antiek en verzamelspullen zijn volop aanwezig. Daarnaast worden ambachtelijk en hobbymatig gemaakte producten aangeboden. 

Tot en met april vindt deze markt iedere vierde zaterdag van de maand plaats van 8.00 tot 13.00 uur. Bezoekers betalen slechts €1.50 en kinderen mogen gratis naar binnen. Parkeren rond de hal is eveneens gratis. Zie ook www.diamanthal.nl of mail vlooienmarkt@diamanthal.nl.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.