vervolg lpo wil achterstallig onderhoud in ommen aanpakken

  Tientallen reacties kwamen binnen van verontruste bewoners. Tijdens de raadsvergadering van 22 februari diende de LPO een motie in om zich sterk te maken voor deze problemen. In eerste instantie leek iedereen mee te gaan met de ideeën van de LPO, maar op het moment van stemming heeft de motie het niet gehaald.

  Wethouder Katerberg van het CDA gaf het advies om de motie niet te steunen omdat het zijns inziens nog wel meevalt met het achterstallig onderhoud. De LPO reageert: “Bijzonder in deze is dat het CDA zich wel aansloot bij de motie tegen het advies van hun wethouder. De LPO is niet voornemens zich hier bij neer te leggen en zal haar best blijven doen om deze problemen zo snel mogelijk aan te pakken.” De lokale partij wil iedereen die de moeite heeft genomen te reageren en mee te denken, hartelijk bedanken voor de betrokkenheid.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.