Home / verkiezingskaravaan rtv oost naar dalfsen

verkiezingskaravaan rtv oost naar dalfsen

De RTV Oost-verkiezingskaravaan
Met een speciale mini-caravan staan we tussen 09.00 en 11.00 uur bij het gemeentehuis in Dalfsen en kun jij je als kandidaat of als kiezer voor de camera presenteren. Want hoe bepaal je je stemkeuze? Waar zou de politiek zich voor in moeten zetten in Dalfsen en wat vind jij de belangrijkste thema’s? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen. Dus kom bij ons langs en pak de microfoon om je stem te laten horen. De bij de ‘Overijssel Kiest-minicaravan’ opgenomen filmpjes worden geplaatst op de website rtvoost.nl/overijsselkiest en sociale mediakanalen.

Kijk voor meer informatie en meer verkiezingsnieuws op www.rtvoost.nl/overijsselkiest, www.instagram.com/rtvoost of op www.facebook.com/rtvoost. Ook zie je het laatste nieuws dagelijks bij Overijssel Vandaag om 17.00 uur. Op radio wordt alle dagen geflitst. 

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 gelijk tegen VSCO’61 ASC’62 speelde in de derde bekerronde tegen VSCO’61 in Oosterwolde met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.