Home / vechtdalbrouwerij dalfsen zoekt nieuw bedrijfspand

vechtdalbrouwerij dalfsen zoekt nieuw bedrijfspand

Het bestuur van de Stichting Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij is al geruime tijd bezig met de realisatie van een toekomstige locatie. Onlangs bleek dat deze locatie niet haalbaar is. Het gevolg hiervan is dat het bestuur op zoek moet naar een ander pand welke medio 2019 betrokken kan worden.

Enkele opties zijn in onderzoek en de Gemeente Dalfsen denkt positief mee over een mogelijke oplossing. Het bestuur van de Vechtdalbrouwerij zoekt de publiciteit om te weten te komen of er nog meer geschikte locaties zijn voor de brouwerij. De voorkeur gaat uit naar een locatie in de kern Dalfsen of in de Gemeente Dalfsen. Is er geen geschikte locatie in de Gemeente Dalfsen beschikbaar, dan wordt gekeken of er elders in het Vechtdal een geschikte locatie is.

De nieuw locatie moet ongeveer 500 m2 groot zijn. Deze ruimte is nodig voor de brouwerij inclusief opslagruimte en ontvangstruimte voor proeverijen. Bij de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij werken ongeveer tien mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Het motto is: ‘U een lekker bier, zij een mooie beschutte werkplek’.

Er wordt samengewerkt met Stichting Philadelphia en de Gemeente Dalfsen. De zorgbrouwerij is uniek vanwege het particuliere initiatief.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.