vakantiebijbelfeest dalfsen op 26 februari voor alle basisschoolkinderen

  Het VakantieBijbelFeest is op maandag 26 februari 2018 van 10 uur tot 13.30 uur in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Polhaarweg 34 in Dalfsen. In tegenstelling tot eerdere jaren is het VakantieBijbelFeest in 2018 niet op twee dagen, maar op één dag.

  Het thema van dit jaar is (t)op survival! De zaal is open vanaf kwart voor tien. Van 10 uur tot 13.30 uur gaan de kinderen zingen, naar toneel kijken, knutselen en na het middageten zelf op survival. De kinderen krijgen rond de middag patat te eten. De toegang is gratis. Tijdens het VakantieBijbelFeest staat er een collectebus in de kerk waarin ouders een bijdrage voor de onkosten kunnen doen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.