Home / vakantiebijbelfeest dalfsen op 26 februari voor alle basisschoolkinderen

vakantiebijbelfeest dalfsen op 26 februari voor alle basisschoolkinderen

Het VakantieBijbelFeest is op maandag 26 februari 2018 van 10 uur tot 13.30 uur in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Polhaarweg 34 in Dalfsen. In tegenstelling tot eerdere jaren is het VakantieBijbelFeest in 2018 niet op twee dagen, maar op één dag.

Het thema van dit jaar is (t)op survival! De zaal is open vanaf kwart voor tien. Van 10 uur tot 13.30 uur gaan de kinderen zingen, naar toneel kijken, knutselen en na het middageten zelf op survival. De kinderen krijgen rond de middag patat te eten. De toegang is gratis. Tijdens het VakantieBijbelFeest staat er een collectebus in de kerk waarin ouders een bijdrage voor de onkosten kunnen doen.

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.