Home / tweede kamerlid carla dik faber christenunie naar dalfsen en ommen

tweede kamerlid carla dik faber christenunie naar dalfsen en ommen

Carla Dik is woordvoerder voor de ChristenUnie voor de landbouw, energie en zorg. Streekproducten en de lokale mogelijkheden van de landbouw heeft haar belangstelling. Het bezoek zal zich richten op het belang van de streekproducten in de agro en foodsector. Ze is ook woordvoerder zorg voor de ChristenUnie. Haar komst wil de ChristenUnie Ommen ook benutten om het Manifest ‘Ouderen waardevol in Ommen’ te presenteren.

Na haar ‘flitsbezoek’ aan Ommen gaat Carla Dik haar tour vervolgen in Nieuwleusen, gemeente Dalfsen. In dat deel van het Vechtdal zal het programma zich vooral concentreren op nieuwe energie. Het volledige programma van Carla Dik zal vanaf woensdag te zien zijn op de websites van de ChristenUnie Ommen en ChristenUnie Dalfsen en via sociale media worden bekend gemaakt.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.