Home / toppers orkest van het oosten in de stoomfabriek

toppers orkest van het oosten in de stoomfabriek

Voor het Valerius is muziekeducatie essentieel. Een bijzonder traject daarbij is “Speel je in de kijker” waarbij getalenteerde leerlingen de gelegenheid krijgen om met de musici te werken en op te treden. Twee van hen gaan deze middag het avontuur aan in ons theater aan de Vecht.

Na het concert kunt u genieten van een speciaal theatermenu bij grandcafe de Fabriek. U dienst hiervoor apart te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar op www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera in Dalfsen.

 

Lees ook

Gemeente Dalfsen sluit zich aan bij het netwerk Vitaal Vechtdal

DALFSEN – Vitaal Vechtdal wordt verder versterkt. Per 1 december sluit ook de gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.