toneelvereniging vilsteren bestaat 80 jaar

  Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Alberd hebben hier niet zo erg om gerouwd, want de band met haar was niet heel sterk. Eigenlijk zijn ze stiekem wel een beetje blij, want ze hebben nu immers een erfenis: een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor een goed bedrag te verkopen is. Maar is dat wel zo’n goed plan? Tot de verkoop moet de beautysalon immers wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En heel gemakkelijk klantenbestand had Bella niet. En trouwens: zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?

  Problemen genoeg dus die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.

  U wordt van harte welkom geheten tijdens een van de voorstellingen. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 23 februari, zondagavond 25 februari en zaterdagavond 3 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.

  De toneelvereniging heeft een verloting georganiseerd met leuke prijzen, deels beschikbaar gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.