toneelvereniging udi bakt ze bruin

  De warme bakkerij van meneer en mevrouw van Schie, waar dit echtpaar met de hulp van verkoopster Wendy en niet al te handige knecht Jacob probeert het “spreekwoordelijke” brood te verdienen. Maar het zijn barre tijden in de wereld van de warme bakkers, en er zit dan ook niets anders op dan het assortiment uit te breiden, en de bakkerij om te toveren tot een heuse lunchroom. Zou dit het ei van Columbus zijn of zit de familie van Schei helemaal in de verkeerde handel?

  Er doen zich in het dorp namelijk verhalen te ronde dat er illegale praktijken gebeuren in een van de winkels van het dorp, namelijk de handel in verdovende middelen. Uiteraard gebeurt zoiets niet in de keurige bakkerij van meneer en mevrouw van Schie……….. of toch? Want wie is toch die klant die zo vaak langs komt? En wat te denken van die man die de hele dag in de zaak blijft rondhangen, alsof hij alles in de gaten wil houden, maar daar weinig kans toe krijgt omdat hij de interesse heeft gekregen van de plaatselijke rondborstige zuivelleverancier mevrouw Zultekop?

  ”High Tea in bakkerij van Schie” is te bewonderen bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen en wel op vrijdag 16 februari en zaterdag 17 februari, beide avonden om 19.30 uur. U moet wel van te voren een zitplaats reserveren, dat kan per mail naar info@hetboskamp.nl en dat kan ook telefonisch van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur op 0529 – 431712. De eerste plaatsen zijn inmiddels al weer gereserveerd. Maar wees er vroeg bij want vol = vol. De zaal is niet zo heel groot, ( wel heel gezellig), vandaar dat het ook eerder vol zit.
  De kosten € 7,00 per persoon. Voor die prijs krijg dan wel heel wat moois te zien.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.