Home / stefan westenbroek goud bij nk 500

stefan westenbroek goud bij nk 500

Op de 1500 werd de sprinter van de baanselectie in Deventer tiende in een mooi nieuw persoonlijk record van 1:56,59. Zondagmiddag was het tijd voor de 1000 meter. Hierop eindigde hij als zevende. Op basis van deze resultaten stond Westenbroek uiteraard bij de beste twaalf en mocht hij dus ook de afsluitende 3 km rijden, maar hij koos ervoor zijn krachten te sparen voor de aankomende NK’s Kortebaan in Biddinghuizen, komend weekend, en Supersprint, 24 februari in Groningen. Hier hoopt hij te schitteren op de korte sprintafstanden 140, 100 en 300 meter, al jarenlang een specialiteit van deze jonge schaatser.

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.