stefan westenbroek goud bij nk 500

  Op de 1500 werd de sprinter van de baanselectie in Deventer tiende in een mooi nieuw persoonlijk record van 1:56,59. Zondagmiddag was het tijd voor de 1000 meter. Hierop eindigde hij als zevende. Op basis van deze resultaten stond Westenbroek uiteraard bij de beste twaalf en mocht hij dus ook de afsluitende 3 km rijden, maar hij koos ervoor zijn krachten te sparen voor de aankomende NK’s Kortebaan in Biddinghuizen, komend weekend, en Supersprint, 24 februari in Groningen. Hier hoopt hij te schitteren op de korte sprintafstanden 140, 100 en 300 meter, al jarenlang een specialiteit van deze jonge schaatser.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.