spanning en spektakel tijdens fifa toernooi dalfser voetbalclubs

  Bij de O15- en O13-jeugd deden 38 leden een gooi naar de prijzen. Met name Real Madrid, FC Barcelona en Bayern München waren graag gekozen teams, maar zo nu en dan verscheen toch ook een eredivisieploeg aan de aftrap. Uiteindelijk toonde Jop (ASC) zich de meest behendige FIFA-speler. In een spannende finale versloeg hij naamgenoot Jopp (SVD). Het brons ging naar de winnaar van vorig jaar, Jetze.

  Tegen het einde van de middag verzamelden de senioren, de O19- en de O17-jeugd zich bij de spelcomputers. Liefst 21 koppels verschenen in twee-tegen-tweeverband aan de start. Ook hier draaide het uit op een finale tussen SVD en ASC, waarbij Daan van der Vegt en Jeroen Kamphuis te sterk waren voor Jorden Volkerink en Jasper Zielman: 4-0. De derde plaats was voor Bram en Mas.

  SV Dalfsen en ASC’62 kijken terug op weer een geslaagde activiteit, met dank aan organisatoren Stefan Jansen of Lorkeers, Niels Gort en Eddy van der Vegt en de faciliteiten van Rent ’n Play. In 2019 zal het gezamenlijke FIFA-toernooi plaatsvinden in het clubgebouw van ASC’62.

  Bekijk alle foto’s in het album.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.