seniorenvoorlichting kom in beweging in de wiekelaar

  Remedica Medische Educatie geeft voorlichting over het belang van bewegen. De bijeenkomst is gericht op vitaal blijven van lichaam en geest door gezond bewegen. Het programma bevat een informatief gedeelte, waarin aandacht is voor het hart, de gewrichten en de spijsvertering, etc. Daarnaast is er een actief deel, wat gericht is bewegingsoefeningen (diverse hulpmiddelen zoals een ‘actief bewegen kussen’, oefenmat, pilates coretrainer) en metingen. Eveneens zal deze avond iemand aanwezig zijn van Carinova en van de Fysiotherapie Dalfsen.

  In de pauze kunt u kennis maken met producten gericht op gezondheid en leefstijl voor senioren. Eveneens is er een informatietafel met foldermateriaal, etc. Aan het eind van de avond krijgt iedereen een tas mee met informatie en producten op het gebied van bewegen en gezonde leefstijl. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

  U kunt zich aanmelden voor deze avond bij Hilda Schipper, (0529-471731 / whschipper86@gmail.com) of Tineke Langbroek (0529-471152 / tinekelangbroek@hotmail.com). U bent allen van harte welkom.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.