Home / rommelmarkt en paarden knuffelen bij t olde manegepeerd

rommelmarkt en paarden knuffelen bij t olde manegepeerd

U bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderlinge sfeer is gewoon super. Graag geven de vrijwilligers uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar.

Wilt de gestalde paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook is de manege een inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet. U ziet wel, ze doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar u kan ook financieel sponsoren of op andere manieren bijdrage.

Het adres waar u ‘t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als u deze weg inrijdt, ziet u links een grote schuur en daar is het. Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl. U mag ook mailen info@manegepeerd.nl.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.