Home / revuegezelschap gewoon aans presenteert nieuwe voorstelling volk

revuegezelschap gewoon aans presenteert nieuwe voorstelling volk

Speelster Louise vertelt: “Ik heb zoveel energie gekregen door de positieve reacties van het vorige stuk `VerrasSing`, dat ik besloten heb om een tweede voorstelling te schrijven. Dit is `Volk`, geworden. Ik vind het heerlijk om een programma te maken, samen met Gerrit en Frank te brainstormen, en ook de andere spelers kunnen hun wensen kenbaar maken. Als het kan zal ik ook aan hun wensen voldoen. Dan gaan wij samen met Bert, onze licht- en geluidsman, om tafel en maken wij er een complete show van.”

Gerrit vult aan: “In ons theater mag een goed stukje streektaal niet ontbreken, deze voorstelling is compleet wat anders geworden dan de vorige voorstelling. Dit stuk bevat actuele spitsvondige uitingen, verbaal en non verbaal, verpakt in een nieuw jasje.”
“Het is inderdaad eigentijdser geworden”, vertelt Louise, “met een vette knipoog naar het verleden, maar zeker niet oud bollig. We hebben zelfs jong publiek horen zeggen, dit is verfrissend Twents met leuke humor, zang en dans.”

“Schuttingtaal of onderbroekenlol daar hebben wij een broertje dood aan, en zal ook niet in onze show voorkomen. Wij zetten een show op de planken met een goed verhaal en perikelen van aller dag”, aldus Gerrit. Voor de overige speeldata kunt u de website www.gewoonaans.nl raadplegen.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.