relatiecursus in ommen

  In het voorjaar van 2018 wordt er in Ommen weer een Marriage Course verzorgd.

  Enkele reacties van eerdere keren:
  – Fantastisch om zo met je partner te praten en te ontdekken dat het fijn is de tijd te kunnen nemen om over deze belangrijke thema’s te praten.
  – Gezellige sfeer!

  De cursus is bedoeld voor ieder echtpaar dat samen aan hun relatie wil werken en tijd in hun relatie wil investeren. In zeven avonden praat u met uw partner over de volgende thema’s:
  1. Sterke fundamenten leggen
  2. De kunst van het communiceren
  3. Conflicten oplossen
  4. De kracht van vergeving
  5. Ouders en schoonouders
  6. Goede seks
  7. Liefde in actie

  Op zich lijken het wellicht thema’s waarvan u vindt dat u daar gemakkelijk met uw partner over praat en zijn het thema’s die geen ‘problemen’ geven in uw relatie. Juist de introductie van deze thema’s en de oefeningen die u met uw partner doet, geven u de mogelijkheid om gestructureerd en in openheid met uw partner te praten. U zult merken dat uw relatie zich zal verdiepen.

  Op vrijdagavond 9 maart zullen we gaan starten om 19.30 uur. De andere data zijn: de zaterdagen 17 maart en 14 april (9.30 – 16.00)

  De kosten voor de hele cursus zijn 60 euro per paar. Daarvoor verzorgen wij niet alleen een ‘natje-en-droogje’, maar op de twee zaterdagen eet u ook met uw partner. U ontvangt bovendien beiden een werkboekje met daarin de oefeningen. In uw eigen boekje kunt u uw antwoorden schrijven, zodat u er ook later nog weer op terug kunt kijken.

  Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met
  Eric en Tamara Post (0529 427175) of met Rik en Jetty Olijve (0529 453884)

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.