pvda dalfsen wil einde aan dichte deur gemeentehuis

  Een tweede speerpunt van de partij is het investeren in woningbouw. De PvdA wil meer ruimte voor starters en wil korte metten maken met de wachtlijst voor sociale huurwoningen. “Hiervoor moeten we als gemeente een flinke inhaalslag plegen, iedereen in Dalfsen heeft recht op een fijne betaalbare woning, zo stelt Broere”.

  “Dalfsen is een hele mooie gemeente en heeft over het algemeen haar zaakjes goed op orde, maar we moeten wel vooruit blijven kijken, zo zijn de verkeersveiligheid op de rondweg in Dalfsen, de fietsverbindingen met Zwolle, Ommen en tussen de kernen, de ontwikkelingen rondom het openbaar vervoer in met name de kleinere kernen en de ontwikkelingen rondom duurzaamheid allemaal onderwerpen die om een visie voor de lange termijn vragen. Wij willen deze onderwerpen graag samen met onze inwoners oppakken. Niet inwoners achteraf confronteren met plannen maar samen werken aan oplossingen. Niet afwachten, maar aanpakken”, zo besluit Broere.

  In het verkiezingsprogramma richt de partij zich verder specifiek op onder andere het armoedebeleid en de aanpak van schuldenproblematiek, de ontwikkelingen in de zorg en vraagt men extra aandacht voor de bescherming van het karakteristieke Dalfser landschap.

  Het verkiezingsprogramma van de PvdA Dalfsen is vanaf vandaag te raadplegen op www.dalfsen.pvda.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.