Home / praktijkdag basisonderwijs

praktijkdag basisonderwijs

Wil jij kennismaken met het beroep van leerkracht in het basisonderwijs? Wil je graag weten of voor de klas staan en in een schoolteam werken iets voor je is? Denk je er over om de opleiding in deeltijd of voltijd te gaan volgen? Kom dan naar de praktijkdag en maak een deel van een dag van een leerkracht mee!

Tijdens de praktijkdag loop je een morgen mee op een basisschool. Hierdoor kun je je goed oriënteren op de praktijk die bij de opleiding Pabo en het werken in een school hoort. Je kunt tijdens de praktijkdag ook vragen stellen aan de leerkracht die voor de klas staat en ook zijn studenten, docent van VIAA en de schoolopleider aanwezig.

Aanmelden? Kijk dan op www.viaa.nl/praktijkdag en stuur een berichtje naar Gea Veurink, schoolopleider VGPO De Oosthoek: g.veurink@vgpodeoosthoek.nl. Wil je meer weten over de colleges die je volgt bij de pabo van VIAA? Dan ben je ook welkom tijdens een meeloopdag in de collegebanken bij Viaa. Kijk voor meer informatie op www.viaa.nl/meeloopdag.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.