Home / poll iedere gemeente moet zich aansluiten bij statiegeldalliantie

poll iedere gemeente moet zich aansluiten bij statiegeldalliantie

Hij kijkt er raar van op dat er nog geen actie is gevoerd. Omdat hij naar eigen zeggen denkt dat de meerderheid van de gemeenteraad grote waarde hecht aan het verbeteren van het milieu. Het artikel inclusief de brief van Hans de Kort is te lezen op Salland Centraal ‘Hans de Kort pleit voor aansluiting Raalte bij statiegeldalliantie’.

Onder het artikel is nog een discussie te lezen tussen onder andere Hans de Kort en Bert Terlouw, gemeenteraadslid D66 Raalte. Zijn partij het idee wel steunen, maar omdat hij weet dat zusterfracties niet achter het idee stonden heeft hij besloten er verder geen tijd aan te besteden.
Wij zijn benieuwd naar uw mening. De poll van deze week luidt:

[poll id=238]

 

Poll van vorige week: Ik ga stemmen op 21 maart
Het lijkt erop dat de meeste inwoners van Salland en Vechtdal gaan stemmen op 21 maart. Maar liefst 80,8% zegt dat zij gaan stemmen op 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De opkomst van de gemeenteraadsverkiezingen is vaak lager dan de opkomst bij landelijke verkiezingen. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen was de opkomst slechts 54%.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.