politie zoekt getuigen na agressief voorval in ommen

  Via Facebook laat de politie het volgende weten: “We kregen een telefoontje van een meldster die aangaf dat ze dinsdagmorgen, omstreeks 09.25 uur, getuige was geweest van een zeer vreemd en agressief voorval. Meldster werd op de Stationsweg in Ommen gevaarlijk ingehaald door een witte Porsche (mogelijk SUV). Deze bestuurster komt vervolgens in conflict met een andere bestuurder, waarbij laatstgenoemde bijna werd gevloerd door deze vrouw. Nadat ze was aangesproken door andere getuigen vloog ze met haar auto met hoge snelheid weg, daarbij de man verbouwereerd achterlatend.”

  Het is voor de politie nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld en waardoor deze agressieve actie ontstaan is. Daarom willen ze graag in contact komen met genoemde man en eventuele getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.