Home / ozc de stijlprijs hollandscheveld de punten

ozc de stijlprijs hollandscheveld de punten

“In blessuretijd van de eerste helft komen ze eindelijk door en gelijk is het raak.” Mathijs Snippe is de gevierde man bij de thuisclub. Ook na de thee is de stijlprijs absoluut voor de bezoekers, de thuisclub speelt opportunistisch, ‘ram naar voren die bal, daar is wat te verdienen’. Het elftal van John Kikkert maakt het spelletje niet moeilijker dan het is.

En als OZC dan weigert toe te slaan, voelt Weteringe de bui al hangen. En ja hoor, in de absolute slotfase van de wedstrijd wordt een vrije trap in de zestien van de gasten uit Ommen geslingerd. Jan Hagen spreidt de armen, maakt zich breed en zet ‘de plaat’ tegen het leer, bingo! Na de 2-1 en in het zicht van de haven doet OZC een laatste, vermetele poging om het noodlot af te wenden, maar dit pakt verkeerd uit. Jeroen Everts strooit wat extra zout in de open wond, 3-1. “Nou ja, die laatste tel ik niet eens mee”, treurde Weteringe. “Dit was absoluut onnodig, maar ja, we versmeren zo veel kansen, ongelofelijk!”

Stand 3D: Hoogeveen 15-26, Lutten 13-25, Hardenberg ’85 14-23 (+13), LTC 14-23 (+11), Tonego 14-22, SCD ’83 15-19, Hollandscheveld 11-18, OZC 13-18, ZZVV 13-17, FDS 12-15, SVN ’69 13-14, BSVV 13-12, Fit Boys 12-11 en SCN 10-5.

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.