overijssel kiest in ommen

  De RTV Oost-verkiezingskaravaan
  Met een speciale mini-caravan staan we tussen 09.00 en 11.00 uur bij het gemeentehuis in Ommen en kun jij je als kandidaat of als kiezer voor de camera presenteren. Want hoe bepaal je je stemkeuze? Waar zou de politiek zich voor in moeten zetten in Ommen en wat vind jij de belangrijkste thema’s? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen. Dus kom bij ons langs en pak de microfoon om je stem te laten horen. De bij de ‘Overijssel Kiest-minicaravan’ opgenomen filmpjes worden geplaatst op de website www.rtvoost.nl/overijsselkiest en sociale mediakanalen.

  Kijk voor meer informatie en meer verkiezingsnieuws op www.rtvoost.nl/overijsselkiest, www.instagram.com/rtvoost of op www.facebook.com/rtvoost. Ook zie je het laatste nieuws dagelijks bij Overijssel Vandaag om 17.00 uur. Op radio wordt alle dagen geflitst. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.