Home / ook nk supersprint is voor stefan westenbroek

ook nk supersprint is voor stefan westenbroek

Met vier eerste plaatsen op de twee keer 100 en twee keer 300 meter en op beide afstanden een baanrecord, hadden de andere schaatsers het nakijken. Met 10,02 en 10,17 op de 100 meter kreeg de schaatsers van de baanselectie in Deventer ook de medaille voor het afstandskampioenschap op die afstand omgehangen. Dat gold uiteraard ook voor de 300 meter, met 23,85 en 23,80. Naast Westenbroek stonden Jarle Gerrits en Jeremy Overheul op het podium, beiden van het Regionaal Talent Centrum Zuid.

Bij de junioren C was er een mooie prestatie van Joep Wennemars met een zesde plaats en persoonlijke records bij drie van de vier races. Hij heeft nu 10,93 en 25,56 staan. Mees Hulst kwam uit op plaats elf, met snelste tijden 11,11 en 26,01. A-junioren Stijn Hulst en Anke Breunis eindigden in Groningen beiden als vijftiende bij het NK pure sprint, over 100, 300 en 500 meter.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Home / ook nk supersprint is voor stefan westenbroek

ook nk supersprint is voor stefan westenbroek

Met vier eerste plaatsen op de twee keer 100 en twee keer 300 meter en op beide afstanden een baanrecord, hadden de andere schaatsers het nakijken. Met 10,02 en 10,17 op de 100 meter kreeg de schaatsers van de baanselectie in Deventer ook de medaille voor het afstandskampioenschap op die afstand omgehangen. Dat gold uiteraard ook voor de 300 meter, met 23,85 en 23,80. Naast Westenbroek stonden Jarle Gerrits en Jeremy Overheul op het podium, beiden van het Regionaal Talent Centrum Zuid.

Bij de junioren C was er een mooie prestatie van Joep Wennemars met een zesde plaats en persoonlijke records bij drie van de vier races. Hij heeft nu 10,93 en 25,56 staan. Mees Hulst kwam uit op plaats elf, met snelste tijden 11,11 en 26,01. A-junioren Stijn Hulst en Anke Breunis eindigden in Groningen beiden als vijftiende bij het NK pure sprint, over 100, 300 en 500 meter.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.