Home / ook in 2019 damito consumentenbeurs in dalfsen

ook in 2019 damito consumentenbeurs in dalfsen

Maart 2019 lijkt nog ver weg, maar een goede voorbereiding is een voorwaarde voor het slagen van de beurs. Opnieuw is een grote groep van enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden om samen met het bestuur een consumentenbeurs te organiseren. Door een goede samenwerking met ondernemers, verenigingen en clubs afkomstig uit de gemeente Dalfsen hopen ze weer een gevarieerd aanbod van diensten en producten te kunnen presenteren. Hiermee probeert de organisatie beursbezoekers uit de hele regio een leuk uitje te bezorgen met een leuk eindresultaat voor de Imminkhoeve. De Imminkhoeve is al sinds 1972 een aangepast vakantieverblijf voor mensen met een beperking en ouderen.

Om de continuïteit in het bestuur te waarborgen zijn dit jaar twee nieuwe leden aan het bestuur toegevoegd, die de aftredende leden na deze beurs zullen vervangen. Het bestuur bestaat daarom dit keer uit Herman Baarslag, Ronald Booijink, Wim Dankelman, Henny de Groot, Jeanet van de Hoek, Henk Martens en Harry Meinen. Als thema is dit keer gekozen ‘Van harte!’. De organisatie wil met dit thema hartelijkheid naar iedereen uitstralen. U bent van harte welkom en de organisatie wil van harte samenwerken met alle partijen. Zo kunt u zelf natuurlijk ook nog allerlei varianten bedenken op dit thema.

Kijk voor meer informatie, ook over voorgaande beursen vanaf 2010 op www.damito.nl. Standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden op de site.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.