Home / ondernemers lemelerveld hebben wensen voor cda dalfsen

ondernemers lemelerveld hebben wensen voor cda dalfsen

De ondernemers willen ook dat er verschil blijft tussen ‘food en horeca’. En dat iedere ondernemer aan dezelfde vergunningseisen moet voldoen. Naast onderwerpen als industriegrond en de aanleg van de N348, werd ook nogmaals benadrukt dat een doorlopende vergunning voor festiviteiten op het Kroonplein, noodzakelijk is om snel in te kunnen spelen op actualiteiten en weersomstandigheden.

Voldoende goedkope woningen bouwen is voor ondernemers belangrijk om het arbeidsaanbod van jongeren op peil te houden. Ook werd er melding gemaakt van diverse initiatieven voor de opleiding van jongeren, vooral in de bouw. Wellicht kan het CDA Dalfsen het landelijke CDA benaderen voor een extra stimulans. Desgevraagd zegt, nummer 7 op de CDA-lijst én Lemelervelder, Gerrit Hoogenboom: “Al met al een interessante uitwisseling van zaken waarin we elkaar kunnen versterken. Deze enthousiaste ontmoeting is zeker voor herhaling vatbaar”.

Valentijnsdag
CDA Dalfsen kent de gewoonte om ieder jaar op Valentijnsdag een speciale groep in de samenleving in het zonnetje te zetten. Zo viel dit jaar de keus op de diverse ondernemersverenigingen in de verschillende kernen van de gemeente. Gerrit Hoogenboom; “Hierbij schuiven we aan bij de vergaderingen van de besturen. En de Ondernemers Vereniging Lemelerveld (OVL) was de club die het spits af beet. We zaten al vroeg aan een heerlijke CDA-slagroomtaart, gebakken door de gastheer van vandaag, Bakkerij van de Most”.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.