Home / ommer marke houdt jaarvergadering

ommer marke houdt jaarvergadering

Rienks is projectleider van Land van Waarde/Natuurinclusieve landbouw en zal deze avond dieper ingaan op het onderwerp bedrijfsnatuurplannen en beloningen vanuit diverse niet-landbouwpartijen. Tevens is hij bestuurslid bij een groot biologisch akkerbouwbedrijf ‘Erp’ met 2000 ha in totaal. Daar wordt geëxperimenteerd met zogenoemde ‘intercropping’ (strokenteelt met verschillende gewassen). Dit zorgt voor hogere opbrengst en voor hogere biodiversiteit.

De heer Rienks wil de aanwezigen prikkelen om eens na te denken over wat het oplevert als we onze 10 procent slechtste grond vergaand extensiveren (kruidenrijk grasland, eventueel plas dras), maar wel als landbouwgrond blijven exploiteren en de mestruimte benutten op de beste grond. Hij is ook verbonden aan Courage. Iedereen is op deze bijeenkomst van harte welkom. Aanvang: 20.00 uur voor leden, voor niet-leden vanaf 20.45 uur.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.