nieuwe jeugdafdeling het doel tijdens clubkas campagne dalfser voetbalclubs

  Sinds 1969 is Sportpark Gerner de thuishaven van SV Dalfsen en ASC’62. Tal van onderlinge ontmoetingen tussen jeugdteams vonden hier de afgelopen decennia plaats. Na bijna vijftig jaar komt hier een einde aan en bundelen beide verenigingen de krachten. Vanaf komende zomer trekt de volledige jeugd samen op onder de naam FC Dalfsen.

  De lancering van een nieuwe jeugdafdeling, met zo’n 550 leden, kost geld. Het jeugdbestuur gaat zich de komende maanden richten op het inkopen van onder andere tenues, trainingspakken en materialen. Om dit mogelijk te maken doen SV Dalfsen en ASC’62 mee aan de Rabobank Clubkascampagne.

  Rabobank Clubkas Campagne
  De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen of stichtingen een steuntje in de rug te geven. De Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt 150.000 euro beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende verenigingen. Niet de bank, maar de leden bepalen op deze manier welke vereniging of stichting een financiële bijdrage verdient voor het realiseren van het clubdoel. Rekeninghouders van de Rabobank kunnen zich hier aanmelden als lid van de Rabobank.

  Wie lid is van de Rabobank, mag vijf stemmen verdelen onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan van 15 tot en met 31 maart en per club mag je maximaal twee stemmen uitbrengen. SV Dalfsen en ASC’62 roepen iedereen op om twee stemmen aan SV Dalfsen te besteden en twee aan ASC’62. Zo komen in totaal vier stemmen binnen bij het gezamenlijke doel: FC Dalfsen een vliegende start bezorgen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.