Home / muzinder geeft concert in huize arcana in dalfsen

muzinder geeft concert in huize arcana in dalfsen

Deze eigentijdse muzikale voorstelling, geïnspireerd op twaalf Middeleeuwse LAIS (korte verhalen op rijm), is op muziek gezet door gitariste en componiste Annette Kruisbrink. Muzinder neemt u mee in een sprookjesachtige wereld, waarin keltische helden en feërieke verschijningen de boventoon voeren. Waar ridders strijden voor hun onbereikbare geliefden en jonkvrouwen nog vurige liefdesbrieven schrijven. Het onderwerp liefde is als een parelketting aaneengeschakeld in de twaalf Lais, waarbij elke parel net een andere kleur heeft. De voorstelling duurt één uur en na afloop is gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.

De uitvoerenden zijn Franka van Essen-zang, Annette Kruisbrink-gitaar, Mirjam Altena-fluit en Rivke van der Staak-cello. Het concert begint om 20.00 uur in Huize Arcana aan de Ankummerdijk 6 in Dalfsen. Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.muzinder.nl of mail naar info@muzinder.nl. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is reserveren aanbevolen.

Er is tevens gelegenheid om de expositie Landschappen, met schilderijen van Tali Farchi te bezichtigen. Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op www.talifarchi.com.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.