lpo wil aanpak achterstallig onderhoud fiets en wandelpaden

  “Een aantal wandelingen en fietstochtjes later komen wij tot de conclusie dat deze klachten zeer terecht zijn”, laat de LPO weten. “Trottoirs zijn zorgelijk gevaarlijk. Zelfs in de buurt van Oldenhaghen liggen de stoeptegels zo los en ongelijk dat het gevaarlijk is om daar te lopen. Iedereen kan zich voorstellen hoe riskant het is om daar te wandelen met bijvoorbeeld een rollator. Ook komen er klachten uit de wijk de Laarakkers over slechte stoepen.”

  “Wandelpaden in de wijk de Dante laten veel omhoog gegroeide boomwortels zien, met als resultaat een hoog struikelgehalte door scheuren in het asfalt. Een van de bruggetjes, in diezelfde wijk, is voor de tweede keer ‘gerepareerd’, dit keer met gladde stalen platen. Een armoedig, onverzorgd gezicht en buiten dat, gevaarlijk glad wanneer het regent of vriest. Op diverse locaties treffen wij verwaarloosde fietspaden aan. Vooral met de opkomst van de E-bikes vindt de LPO dit verontrustend. Dit is slechts een kleine greep uit de opmerkingen en klachten van de inwoners van onze mooie stad. Ommen staat bekend om haar gastvrijheid. Wij zijn een fiets- en wandelgemeente, maar het onderhoud laat veel te wensen over.”

  Bent u ook van mening dat het achterstallig onderhoud aangepakt moet worden? Heeft u voorbeelden van storende, gevaarlijke situaties? Laat het de LPO weten. “Wij verzamelen alle reacties en gaan over tot actie. Stuur ons een foto van de situatie, vermelding van de locatie en een korte beschrijving, zodat wij de verwaarlozing goed in beeld krijgen.” U kunt uw waarnemingen zenden aan delpoblijftscherp@gmail.com. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Dick Remmers 06-42867296 of Gerard Hemmink 06-34348700.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.