Home / lokale partij ommen naar witharen

lokale partij ommen naar witharen

In het bijzonder worden inwoners uit Witharen uitgenodigd om onderwerpen uit Witharen onder de aandacht te brengen. In de komende raadsvergadering zullen er onder andere besluiten genomen worden over de wijziging van het bestemmingsplan voor de bouw van de nieuwe sporthal aan de Carrousel en over het beeldkwaliteitsplan voor het bedrijvenpark De Rotbrink. De LPO hoort graag hoe u daar over denkt. Het inloopuurtje zal gehouden worden in Gebouw Irene aan de Balkerweg 56 in Witharen. Iedereen is daar van harte welkom.

Lees ook

Coming-man ChristenUnie Pieter Grinwis bezoekt Vechtdal

REGIO – Donderdag 25 februari bezocht de coming-man van de ChristenUnie Pieter Grinwis (41) Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.