Home / lokaal fnv vechtdal organiseert belastingvoorlichtingsavond

lokaal fnv vechtdal organiseert belastingvoorlichtingsavond

Leden, maar ook niet leden, worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het bestuur van Lokaal FNV Vechtdal heeft de heer René Louwens, van FNV belastingservice, bereid gevonden u op deze avond voor te lichten over alle veranderingen die betrekking hebben op de gewijzigde regels inzake inkomstenbelasting, toeslagen over 2018 etc. Daarnaast zal hij u wijzen waarop u moet letten bij uw aangifte over het belastingjaar 2017. U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden. We zien u graag op deze informatieavond.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.