lionsclub schenkt groot bedrag aan hospice dalfsen

  Afgelopen najaar heeft de Lionsclub Ommen-Dalfsen weer een kerstkransen-actie georganiseerd, waarbij zeer veel kerstkransen (gemaakt door fa. Frijling in Dalfsen) werden verkocht aan bedrijven en aan particulieren. Zo stonden de enthousiaste verkopers ook met hun verkoopstand op het Kerkplein in Dalfsen tijdens het Moonlightshoppen.

  De Lionsclub is een serviceclub wereldwijd die staat voor het werven van fondsen voor goede doelen door het organiseren van acties, zo ook de Lionsclub Ommen-Dalfsen.

  Drie leden van de Lionsclub (Josje Hana, Jose Dekker en Jan Rooijakkers) brachten vrijdag een cheque van €2.750 naar het Hospice in Dalfsen. En daarmee waren de vrijwilligers, de coördinatoren, het bestuur van het hospice en het bestuur van de vrienden uitermate verrast. Na uitleg van de werking en functie van dit hospice, werd nog een kleine rondleiding verzorgd door het pand.

  Deze giften zijn erg belangrijk voor het blijven functioneren van het hospice. Met veel energie wordt geprobeerd de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo is vorig jaar het pand aangekocht met behulp van een legaat en een lening. De exploitatie van het ‘bijna-thuis-huis’ is en blijft iets waar veel geld voor nodig is. “Voor en door de gemeenschap, noemen wij dat. Veel dank dus weer aan alle mensen die hier een steentje aan bijdragen!”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.