Home / lezing chelsea flower show

lezing chelsea flower show

De Chelsea Flower Show is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Royal Horticultural Society (RHS) met zo’n 150.000 bezoekers, waaronder leden van de Britse koninklijke familie. Op de BBC televisie wordt er altijd uitgebreid aandacht aan besteed. Er worden nieuwe planten- en bloemenvariëteiten gepresenteerd en tuinontwerpers presenteren er showtuinen die de nieuwste trends laten zien.

Er worden diverse prijzen uitgedeeld, waaronder prijzen voor de beste tuin, beste stadstuin en beste bloemenarrangement. Stefan Jaspers geeft in zijn lezing een mooi inkijkje achter de schermen van dit evenement. Toegang lezing is gratis voor leden Groei en Bloei, 6 euro voor niet-leden.

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.