Home / leden rabobank vaart en vechtstreek verdelen 150 000 euro voor lokale sport en cultuurclubs

leden rabobank vaart en vechtstreek verdelen 150 000 euro voor lokale sport en cultuurclubs

Rabobank Vaart en Vechtstreek gelooft sterk in de rol van het stichtings- en verenigingsleven om de lokale leefomgeving bloeiend te houden. Met deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds wordt de zichtbaarheid van de verenigingen en stichtingen vergroot, anderzijds maken zij kans op een fantastisch geldbedrag. In 2018 is er maar liefst 150.000 euro beschikbaar! Dit bedrag wordt verdeeld door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zo houdt de coöperatieve bank het verdelen van haar sponsorgelden transparant en van ons allemaal.

Hoe zorg je ervoor dat leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek op jouw club gaan stemmen? Campagne voeren is ontzettend belangrijk. Laat jouw #clubhart zien. Letterlijk! Gebruik deze hashtag bij al je uitingen zodat je goed vindbaar bent. Verover de harten van de leden door te laten zien waarom jullie het geld zo hard nodig hebben. Zowel online, als offline.

Omdat een goede campagne tijd en energie kost verdeelt de coöperatieve bank van het totaal bedrag 20.000 euro aan bonusprijzen. Er is 10.000 euro beschikbaar voor de ‘meest creatieve campagne’ en de ‘meest jeugdige’ campagne. Per bonusprijs worden er vijf winnaars gekozen. Je kunt als club dus 2.000 euro extra krijgen bovenop het bedrag wat je ontvangt uit de stemmen.

Meer dan 20.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek verdelen de stemmen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas. De waarde van een stem wordt berekend door de overgebleven 130.000 euro te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Ieder lid verdeelt vijf stemmen waarbij maximaal twee stemmen op dezelfde club gegeven mogen worden. Maak dus jacht op de zwevende kiezer want dat is zeker de moeite waard!

Inschrijven kan nog tot en met 15 februari. Ga snel naar www.rabobank.nl/vvs en laat jouw #clubhart zien. Volg de Facebookpagina van Rabobank Vaart en Vechtstreek en mis niets van de Rabobank Clubkas Campagne.

Lees ook

OZC en OVC’21 gaan fuseren

OMMEN – OZC en OVC’21, de twee voetbalverenigingen in Ommen, gaan fuseren. Dat is de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.