Home / landschap overijssel organiseert stiltewandeling door het reestdal

landschap overijssel organiseert stiltewandeling door het reestdal

Tijdens deze zondagmiddag gaan de deelnemers wandelen in stilte door het rustige Reestdal. Al wandelend wordt je hoofd “leeg” en wordt de rust van de omgeving een deel van jezelf. Je zintuigen gaan meer open staan, nemen subtielere prikkels waar. Ritselende bladeren onder je voeten, de geuren van het bos prikkelen je neus. De wind streelt langs je wangen en in het spiegelende water zie je de eindeloze hemel. Stilte is helend, geeft rust en ook nieuwe energie. Neem die stilte uit het Reestdal met je mee en geniet lang na.

De Wheem
Bezoekerscentrum De Wheem is op zondag 25 februari geopend vanaf 12.00 uur. De vrijwilligers verwelkomen je graag in de gezellige Gelagkamer om te genieten van een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk. En heb je de overheerlijke Reestdalkoek van vrijwilliger Willy Moes al eens geproefd? Mag je niet missen! De kids kunnen zich vermaken op de deel: spelen in de kinderhoek of de informatieve Dassenburcht bezoeken; het kan allemaal.

De wandeling start op 25 februari om 13.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel in Balkbrug. De wandeling duurt ongeveer twee uur. De bijdrage is €3,- per persoon (kinderen €1,50). Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas evenals donateurs van de andere Landschappen. Opgave is niet nodig. Deze wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Lees ook

Lijsttrekkers D66 voor Dalfsen, Ommen en Hardenberg bekend

DALFSEN/OMMEN – De leden van D66 hebben voor de drie gemeentes in het Vechtdal de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.