Home / kledingbank nieuwleusen houdt grote uitverkoop

kledingbank nieuwleusen houdt grote uitverkoop

De Kledingbank merkt dat de inbreng van tweedehands kleding zeer is toegenomen sinds ze haar intrek heeft genomen in het winkelpand in het centrum van Nieuwleusen. Mensen kunnen de kleding (mits schoon en in goede staat) daar ten alle tijden brengen in de grote lichtgrijze met groene container die voor de deur staat. Ook bed-, bad- en keukentextiel is meer dan welkom, net als tassen, schoenen en accessoires. Lompen kunnen ook worden ingebracht. Daarbij gaat het om kapotte kleding, kleding met vlekken of bijvoorbeeld verdwaalde sokken. Deze kunnen worden verpakt in een afgesloten plastic zak met daaraan een kaartje of etiket ‘lompen’.

De Kledingbank opent een paar keer per maand haar deuren voor mensen uit de omgeving die de financiële middelen ontbreekt om zelf kleding te kunnen kopen. Tijdens de sponsorverkoop zaterdag 24 februari is iedereen welkom van 10.00 tot 15.00 uur bij de Kledingbank aan de Grote Markt 44A. De opbrengst wordt gebruikt voor onkosten van de Kledingbank Nieuwleusen.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.