Home / klassiek concert in de stoomfabrie valerius ensemble

klassiek concert in de stoomfabrie valerius ensemble

Carola Ligt, de eerste fluitiste van het OvhO, heeft in dit concert een speciale rol. Er worden werken gespeeld van o.a. Haydn, Mozart, Kreisler en Gershwin Na afloop is er natuurlijk weer een ‘Meet & Greet’ met de musici onder het genot van een drankje. Na het concert is er de mogelijkheid om een speciaal theatermenu te nuttigen. Ditmaal is het een kalfsentrecôte met morillesaus en een brownie met ijsje als dessert voor maar €17,50. U kunt hiervoor rechtstreeks reserveren Grand Cafe de Fabriek. Uw kaarten voor het Valerius Ensemble op 18 februari 15.00 kunt u zoals altijd reserveren op: https://www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera in Dalfsen.

 

Lees ook

Werkzaamheden voorplein gemeentehuis Dalfsen gestart

DALFSEN – Afgelopen week is de renovatie van het voorplein van het gemeentehuis gestart. Medewerkers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.