kindermiddag uilen en muizen in de wheem

  We gaan deze middag buiten opzoek naar braakballen van uilen. Deze gaan we bij de Wheem uitpluizen. Je gaat als een echte speurneus determineren en ontdekt wat uilen en muizen met elkaar te maken hebben. We kunnen nu al wel verklappen dat je hele bijzondere vondsten zult doen!

  Hoe en wat?

  Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja of chocolademelk. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

  Wel eerst even aanmelden via www.landschapoverijssel.nl Graag tot ziens op woensdag 28 februari bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug.

  Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.landschapoverijssel.nl 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.