Home / judokas emsland in slagharen

judokas emsland in slagharen

Ook judoka’s van Emsland gingen goed de strijd aan. Coaches Jarik Hallink en Frank Ningbers waren dan ook erg trots dat iedereen zich goed inzette. Het podium was alleen voor de nummers 1 t/m 4 en dit wisten alleen Russell Sluiter (13, Ommen) en Tim Kremer (10, Balkbrug) niet te halen. Niek Lamberts (17, Vroomshoop) en Connor Sluiter (10, Ommen) gingen met een 4e plaats naar huis. Derde werden Lars Brinkhuis (17, Oudleusen), Lindy Zandman (13, Beerze) en Mart Veurink (9, Ommen). Ivar van Gaalen (15, Bruchterveld) wist beslag te leggen op het zilver.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.