Home / jongeren uit dalfsen spelen lion king in ommen

jongeren uit dalfsen spelen lion king in ommen

Een groep professionals op het gebied van zang, dans en theater zal de leerlingen begeleiden in de voorjaarsvakantie. De musical moet binnen drie dagen op de planken staan, wat ieder jaar weer een groot succes is.

De Lion King is momenteel een erg populaire musical die iedereen kent. Tijdens het kamp wordt gewerkt aan choreografieën, scenes en solo’s. Er zit in de musical zelfs een groot ensemble en er worden prachtige kostuums en decorstukken gemaakt zodat je het echte ‘Lion King gevoel’ krijgt.

Iedereen kan komen kijken naar de musical die uitgevoerd wordt op vrijdag 2 maart. Er zijn twee voorstellingen, één ‘s middags en één ‘s avonds. Om zeker te zijn van een plekje is vooraf reserveren een vereiste. Voor meer informatie ga je naar www.smonmusicalkamp.nl.

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.