Home / informatiemiddag over geldzaken en administratie

informatiemiddag over geldzaken en administratie

Voelt u zich niet prettig, omdat u uw geldzaken en administratie niet meer goed op orde heeft? Of wilt u gewoon een beetje hulp bij al die ingewikkelde financiële zaken? Zoekt u hulp bij de belastingaangifte? Vindt u het gebruik van de computer bij geldzaken moeilijk? Binnen de gemeente Dalfsen zijn er allerlei mogelijkheden om u hierin te ondersteunen.

Wilt u weten welke? Kom dan naar de informatiemarkt. Er zit vast een organisatie bij die u kan helpen met uw vragen. Natuurlijk op een discrete manier. Heeft u een brief waar u niet uitkomt? Neem deze mee, er zitten geschoolde vrijwilligers klaar om u te helpen. Zeker weten dat u zich aan het einde van de middag een stuk beter voelt met betrekking tot uw geldzaken en administratie.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Gea Bouwers, 06-2393 3004 – g.bouwers@humanitas.nl. Kent u mensen die regelmatig met vragen over geldzaken, rekeningen en ingewikkelde brieven zitten, wijs ze op deze bijeenkomst of ga er samen heen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.