Home / informatiebijeenkomst over duurzame maatregelen in de carrousel in ommen

informatiebijeenkomst over duurzame maatregelen in de carrousel in ommen

Hierbij is gekozen voor een installatie van Zonthermie in combinatie met Pelletkachels, waardoor een CO2 reductie van 98% wordt gehaald. Graag nodigen wij u uit om ter plaatse te komen kijken waarin door Marten Schiphorst uitleg geeft over het uitgevoerde onderzoek en de resultaten. Rick Gerrits is als beheerder van de Carrousel aanwezig om een toelichting te geven over het huidige gebruik van de Carrousel.

U bent van harte welkom op vrijdag 16 februari 2018 om 16.00 uur in de Foyer van de Carrousel, van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Het wordt op prijsgesteld als u aangeeft dat u aanwezig bent in verband met de catering.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.