Home / ijsbaan dalfsen nog lang niet open

ijsbaan dalfsen nog lang niet open

“We krijgen reeds vragen over de situatie op onze ijsbaan”, laat ijsclub Stokvisdennen weten op de website. “Woensdag is de ijsmeester op de baan geweest. We hebben twee centimeter ijs liggen. Dat is uiteraard nog veel te weinig om het bordje ‘open’ te mogen laten zien. We hebben acht centimeter nodig.

Om zover te komen hebben we zo’n 25 graden vorst nodig en overdag moet het kwik niet te ver boven het vriespunt komen. Aan het bericht hieronder kunt u zien hoe de situatie in Dalfsen de komende dagen voorspeld is. Dit wijzigt zich dagelijks, we houden u op de hoogte.”

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.