Home / het boskamp organiseert nieuwe editie marie kievitsboschwandeling

het boskamp organiseert nieuwe editie marie kievitsboschwandeling

Het is een ruim 2,5 uur durende wandeling die vanaf Het Boskamp eerst over de stuifwallen gaat, richting de Diezerstraat. Afhankelijk van het weer volgt een ommetje over het Willemspad en langs Jans Bankje. Er wordt verteld wat gaat er gebeuren met het omleggen van de Marswetering en de aanleg van de vistrappen.

Deelnemers wandelen door het Engelsewerk, langs Den Aalshorst en natuurlijk naar de Schrieversdiek waar het stamhuis van de Kievitsbosch familie ooit heeft gestaan (Zandwijk). Via Het Sterrenbos gaat de groep weer terug naar het startpunt waar men nog van de wandeling kan nagenieten.

Zoals het er nu uitziet, is zondag 4 maart een uitgelezen dag om te wandelen, licht vriezend en vooral zonnig weer. Misschien wandelt de Russische beer wel mee.  De wandeling start om 14.00 uur, is een kleine zes kilometer en helaas niet geschikt voor wandelwagens. Kosten voor deelname aan deze wandeling zijn slechts 1 euro per persoon. Op het eindpunt is weer heerlijke snert en balkenbrij verkrijgbaar.

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.