help de duurzaamheid in de gemeente dalfsen te verbeteren

  Een mooi voorbeeld van hoe de gemeente de regelgeving rondom duurzaamheid op orde heeft gebracht is te vinden in haar bestemmingsplan voor de kernen. Zo mag er bijvoorbeeld meer gebouwd worden als er duurzamer wordt gebouwd dan wettelijk wordt vereist. Wethouder Schuurman: “Er is vast nog veel meer mogelijk dan wat wij als gemeente al hebben bedacht. Bij inwoners of ondernemer leven ongetwijfeld allerlei ideeën hierover en zit een schat aan ervaring. De gemeente nodigt daarom inwoners en ondernemers van harte uit meningen en ideeën aan te dragen en te bespreken.” Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor één van de sessies door op uiterlijk donderdag 15 februari een mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl.  Vermeld daarbij uw naam, eventueel bedrijfsnaam en e-mailadres en naar welk tijdstip uw voorkeur uitgaat.

  Naast collegeleden zijn ook bedrijven en organisaties aanwezig. Ook medewerkers en raadsleden van de gemeente zijn uitgenodigd. Ze willen graag leren en gaan daarom graag het gesprek met bezoekers aan. Deze prachtige combinatie van kennis en ideeën staat garant voor een verrassende uitkomst. Daarbij doet wethouder Schuurman direct een belofte. “De uitkomst van de brainstormmiddag wordt niet het zoveelste beleidsrapport, maar een concrete handreiking waarmee in gezamenlijkheid gewerkt wordt om deze duurzame gemeente nog duurzamer te maken.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.