Home / harm en roelof kun moar zo ies wezen

harm en roelof kun moar zo ies wezen

En als je op de kleuter-, de lagere- en de middelbare school bij elkaar in de klas zit is er weinig voor nodig om echte boezemvrienden te worden. Beiden zongen vanaf hun achtste uit volle borst mee in het lokale kinderkoor. Vandaag de dag leven ze nog altijd in Sleen. Harm als leraar en part time presentator bij RTV Drente. Roelof is boer.

Zingen doen ze ook altijd nog. Niet meer in een koor maar met z’n tweetjes. Met zelf geschreven verhalen in de vorm van liedjes die soms wel een kwartier kunnen duren. Omdat ze worden afgewisseld met heerlijk plattelands cabaret in het Drents. En nu, meer dan 35 jaar later, staan op vrijdag 9 februari in Theater Carrousel een piano, een barkruk en twee microfoons klaar. Klaar voor Harm en Roelof. Klaar voor hun nieuwe theaterprogramma “Kun moar zo ies wezen”. Een fantastische mix van herkenbare- en actuele zaken. Verpakt in muzikaal cadeaupapier. Met ruimte voor een gulle lach maar ook voor ontroering.

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van theater Carrousel, bij Primera in Ommen en aan de theaterkassa voor aanvang van de voorstelling. Als we geluk hebben vertellen ze aan het eind hun prachtige verhaal: “de mooiste meid van Sleen.

Wie weet. Kun moar so ies wezen…

Kijk voor meer informatie op www.theatercarrousel.nl

 

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.