Home / gewoon aans volk in theater carrousel

gewoon aans volk in theater carrousel

Twee acteurs die deel uitmaakten van het bekende revuegezelschap Boer’nleu hebben, na de opheffing hiervan, een nieuwe start gemaakt. Het nieuwe gezelschap heeft de naam Gewoon Aans! Misschien zag u vorig jaar hun eerste voorstelling VerrasSing?

Dan weet u dat zij met nagenoeg dezelfde woordkeuze, nuchtere humor en een verfrissende mengeling van sketch, cabaret, zang en dans, zorgen voor een onvergetelijke avond. In de nieuwe voorstelling Volk raakt de noaberschop in rep en roer in het kader van nieuwe energie activiteiten, raakt het lichaamsgewicht ontwricht en is goede handel gouden handel. Ook zijn er activiteiten in de buurt met een raar luchtje eraan, staan vriendschappen op het spel en is volgens hen een feestje nooit weg. Vrijdag 23 februari om 20.15 uur in ons theater! Kaarten zijn te koop bij de Primera in Ommen of via onze website www.theatercarrousel.nl

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.