Home / gemeente dalfsen wil zwerfafval aanpakken

gemeente dalfsen wil zwerfafval aanpakken

Samen met inwoners en lokale organisaties/verenigingen wil de gemeente dit probleem aanpakken. Hiervoor is de gemeente op zoek naar goede ideeën en leuke acties tegen zwerfafval. Inwoners kunnen vervolgens ondersteuning of subsidie van de gemeente krijgen bij de organisatie en communicatie van de ideeën. Ook levert gemeente vuilniszakken, grijpers en regelt ze de afvoer van het zwerfafval.

Het idee of de actie moet gericht zijn tegen zwerfafval. Denk hierbij aan een buurtopschoonmiddag, een voorlichtingsspel voor scholieren, een opruimwedstijd voor een sportvereniging of een ludieke afvalactie bij een evenement. Alle ideeën en acties van inwoners, scholen, stichtingen, verenigingen en bedrijven uit de gemeente Dalfsen zijn van harte welkom.

Meer informatie
Voor vragen en opmerkingen kan men contact opnemen met Thijs Mosterman via 140529 of t.mosterman@dalfsen.nl. Meer informatie over zwerfafval is ook te vinden op www.dalfsen.nl.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.