Home / gastdocent robert ceelen geeft tweede workshop bij salonorkest spoom

gastdocent robert ceelen geeft tweede workshop bij salonorkest spoom

Voor de workshop hebben zich, naast de leden van Salonorkest Spoom, inmiddels ook elf amateurmusici uit andere orkesten aangemeld. De eerste workshop was een groot succes. Robert Ceelen maakte op inspirerende wijze duidelijk dat niet de zwarte noten op papier de muziek maken, maar de musici zelf. En hoe je dat dan doet? Vooral door op zoek te gaan naar het gezamenlijke verhaal bij die noten. Omdat zo’n zoektocht niet na één middag eindigt, is er nu dus workshop twee.

Amateurmusici die óók graag op zoek gaan naar hun muzikale verhaal, kunnen zich nog tot 6 maart aanmelden voor de workshop, en wel via info@salonorkestspoom.nl. Op de website van het salonorkest vindt u meer informatie over de workshop: www.salonorkestspoom.nl. Voor meer informatie over gastdocent Robert Ceelen: www.ihts.nl/robert-ceelen.

Lees ook

De Brigittakerk is weer open

OMMEN – Sinds afgelopen Pasen is de Brigittakerk weer open. Voorzichtig begonnen de vieringen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.