Home / fiets volledig vernield bij basisschool in ommen

fiets volledig vernield bij basisschool in ommen

De moeder van een van de leerlingen heeft aangifte gedaan. Door omstandigheden moest haar dochter op vrijdag 26 januari haar fiets laten staan in de stalling van de school aan de Tureluur in Ommen. Zondagmiddag 28 januari wilde ze haar fiets ophalen, maar ontdekte dat haar mooie fiets volledig was vernield.

De vandalen hebben het stuur afgebroken en de kettingkast kapot gesneden. Daarnaast zijn de banden leeg (ventielen weg), het spatbord aan de voorkant verbogen, de koplamp en koplamphouder weg, de voorvork verbogen, de standaard weg en de bike-lightning weg. “Al met al zijn deze ‘helden’ dus flink bezig geweest”, laat de politie weten.

De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Bel daarvoor 0900-8844 onder vermelding van nummer 2018047538.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.